Om oss

Vi er en av Skandinavias ledende papir og emballasjeleverandører.
Sammen med våre kunder utvikler vi smarte, miljøvennlige emballasjeløsninger som styrker deres varemerke.

I Peterson Packaging er det vanlig å tenke nytt. Nytenking har vært en av våre sterkeste drivkrafter siden vi ble etablert av den danske kjøpmannen Momme Peterson. Han etablerte seg i Moss, Norge i 1801. Det som startet som en familiebedrift har i årenes løp vokst til et nordisk konsern med bedrifter i Norge, Sverige og Danmark.

Fra idé til sluttbruker

Målet med vår kompetanse og vårt engasjement er å levere bedre enn hva kundene forventer seg. Med å forstå kundens virksomhet og behov leverer vi emballasjeløsninger som forenkler logistikken, senker kostnadene og øker salget. Det kan være fra den enkleste bølgepappemballasjen til det mest avanserte, ferdigtrykte og sammenlimte esken. Uansett, vi tar ansvar for å utvikle og å følge kundens behov fra idé til konstruksjon, trykk og logistikk helt fram til sluttbruker.

Hovedvekt på det Nordiske markedet.

Vårt hovedmarked er Norden.  Med åtte produksjonsenheter, alle strategisk plassert i tungt industrialiserte områder, har vi kunder i hele den nordiske virksomheten. Våre 6000 kunder har stor ære av vår suksess. Det er gjennom kundene vi har bygget opp vår erfaring og kompetanse. Ved behov kan vi også tilby europeiske samarbeid gjennom et velrennomert nettverk.

Miljøet er vårt ansvar

Mer enn 80 prosent av vår emballasje produseres av bølgepapp som er en unik,naturlig råvare og som er 100 % resirkulerbar. Vi føler et stort ansvar for å bidra til en bærekraftig utvikling og velger leverandører, materialer, prosesser og løsninger som er med på å minimere miljøpåvirkningen. Det er en pågående prosess som vi alle er engasjert i.

Kvalitet og samarbeide

Vi er i dag 920 medarbeider i Peterson Packaging som jobber på ulike områder som spenner seg fra design og prosjektering til produksjon og logistikk. Felles for oss alle er at vi har tro på samarbeid og kvalitet.

Vi er en nordisk gruppe som forplikter oss til å være en dynamisk organisasjon. Det gir oss mulighet til å være fleksible for verden rundt oss og å løse våre kunders behov på best mulig måte. Når våre kunder får nye avtaler, da har vi lykkes.