Løsningen er utarbeidet i et samarbeid mellom Peterson Packaging AS, J.E. Ekornes AS samt ekstern leverandør av låset.

WorldStar til Peterson Packaging

Emballasjeløsningen «Ekornes H-clips System» har blitt tildelt den høythengende prisen WorldStar for 2014.

I sitt møte den 7. november bestemte juryen i World Packaging Organisation at det innsendte bidraget fra Peterson Packaging AS, som også ble tildelt utmerkelsen Scanstar tidligere i høst, skulle bli tildelt utmerkelsen WorldStar som en av de i alt 249 innmeldte bidragene fra 35 ulike land.

«Ekornes H-clips System» er et nytt låsesystem for bølgepappforpakninger. Emballasjen får da et lås i plast, som også fungerer som et bærehåndtak, og som i tillegg erstatter andre lukkemetoder som stift, tape og lim. Dette medfører en sterkt redusert risiko for skade på produktet ved utpakking. Løsningen er utarbeidet i et samarbeid mellom Peterson Packaging AS, J.E. Ekornes AS samt ekstern leverandør av låset. Plastlåset er forøvrig patentert av Ekornes.


Selve overrekkelsen var i Dusseldorf i starten av mai 2014.

Hva er Worldstar?

Siden 1970 har the World Packaging Organisation gitt priser til mange nye emballasjer fra hele verden. The World Star konkurransen er en av de viktigste hendelsene i World Packaging Organisation (WPO) og er den fremste internasjonale prisen i emballasje.

Les mer her>